Onboarding app

Zo voelen nieuwelingen

zich snel thuis

 

Een onboarding app? Een app die het nieuwe medewerkers gemakkelijk maakt om zich thuis te voelen bij jouw organisatie. Informatie die al gelezen kan worden voordat je eerste werkdag begint. Wat speelt er? Wie is wie? Hoe laat is het bedrijfsrestaurant open? Bij wie kan ik mijn goede idee kwijt? Waar boek ik een vergaderzaal? Een app voor de geschreven en ongeschreven regels binnen een bedrijf.  Zo'n app die eigenlijk ieder bedrijf nodig heeft, maar daar pas achterkomt als het er is.

 

 

White label onboarding app

Wij hebben een white label onboarding app beschikbaar. We maken 'm in no time geschikt en passend binnen de huisstijl van jouw organisatie of business unit.

App 1
App 2
App 3
App 4

WAT ZIT ER STANDAARD IN ONZE ONBOARDING APP:

  • nieuws van het bedrijf
  • welkomst boodschap van CEO voor de nieuwe medewerkers deze week of deze maand
  • smoelenboek
  • praktische informatie (veelal van HRM)
  • zo doen we dat (niet)
  • ideeen en tips voor de manager
  • groepen
  • chats

 

APP CMS

Al onze apps hebben een content management systeem, ook de onboarding app. Dat klinkt logisch maar dat is uniek! Zo kan de app gemakkelijk worden aangepast. Daar is geen developer voor nodig.

 

 

ADROID EN IOS

Belangrijk om te weten: wij maken alleen maar native apps die voor zowel Android en IoS te gebruiken zijn. Ook dat is niet heel gewoon, de meeste Apps zijn voor het ene of het andere platform of kosten een tonnetje of wat. Maar daar houden wij niet van. Iedereen moet de app kunnen downloaden. 

 

 

MEER WETEN OVER DE ONBOARDING APP?

De onboarding app is hot! Er is veel vraag naar. We kunnen 'm custom made opleveren. Bovendien ligt er vast al een app wens binnen uw bedrijf. Die pakken we dan meteen mee. Vult onderaan deze pagina uw gegevens in, dan nemen we heel snel contact met u op

App laten maken?

Heb je een goed idee en zoek je uitvoerders? Of wil je het proces gewoon starten. Onderzoeken waar kansen voor uw business liggen? Wij zijn zo’n partij. Wij realiseren niet alleen apps, wij bedenken concepten, strategien en voeren uit. Gewoon een afspraak maken. Bel of mail Nicole Classen 06 223 95 164.

 

App Peers in Utrecht

Arthur van Schendelstraat 650

3511 MJ Utrecht

Mob 06 223 95 164

 

App Peers in Nijmegen

Toernooiveld 100 

6525 EC Nijmegen

Mob 06 223 95 164

Heb je een goed idee en zoek je uitvoerders? Wij realiseren niet alleen apps, wij bedenken concepten, strategien en voeren uit. Bel of mail Nicole Classen 06 223 95 164.

 

APP PEERS IN UTRECHT

Arthur van Schendelstraat 650

3511 MJ Utrecht

 

APP PEERS IN NIJMEGEN

Toernooiveld 100 

6525 EC Nijmegen

Let’s meet

Een eerste afspraak is natuurlijk vrijblijvend. Bel Nicole Classen 030 2670770.

Of stuur ons jouw gegevens, dan zijn wij aan zet.


Controleer aub de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals

Wait...

Bedankt voor uw bericht.